Welkom bij Adaequatio Services !

Wij begeleiden u graag met al uw vragen en behoeften met betrekking tot:

  • Recrutering & Selectie van bedienden en kaderleden in volgende sectoren:ICT, Engineering & Technics, Sales & marketing, Finance & Banking, HR, Legal en in ondersteunende beroepen (administratieve functies, dienst naverkoop, vertalers, etc…)
  • Assessment & Development Centers
  • Career Management & Orientation

We zijn actief op de HR markt sinds januari 2008. Vandaag stellen al meer dan 150 bedrijven op regelmatige basis hun vertrouwen in ons .

We zijn werkzaam zowel binnen België (beide landsgedeelten) als in het buitenland. Ons klantenbestand bestaat uit KMO's en grote ondernemingen tot multinationals.

Het is onze filosofie om samen met onze klanten een gelijkwaardig partnership uit te bouwen , waarbij we de commerciële relatie beschouwen als een vertrouwensrelatie op lange termijn. Dit alles met het oog op efficiëntie, een coherente aanpak en continuïteit in visie.

Als u uzelf wilt registrerenals werkgever kunt u dit doen via de link aan de linkerkant. Als u nog vragen of verzoeken heeft, aarzel dan niet om het onderstaande contactformulier te gebruiken.

 

Heeft u HR behoeften?

Vul het fomulier hieronder in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.